ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki Karadenizliler ilçedeki yöneticilerle iftarda buluştu

Karşıyaka’daki Karadenizliler ilçedeki yöneticilerle iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki Karadenizliler ilçedeki yöneticilerle iftarda buluştu

Karşıyaka’daki Karadenizliler ilçedeki kamu yöneticileriyle Çarşı Pidematik’in kurduğu iftar sofrasında buluştu.

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği(KARDER) Başkanı Yaşar Canferoğlu’nun girişimleri ile Çarşı Pidematik Sahibi Erkan Şahin’inin ev sahipliği yaptığı iftara, Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İzmir Bölge Adliye Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Bora Kaya, Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, Çarşı Pidematik Sahibi Erkan Şahin  ile Karadenizliler katıldı.

“Birlik beraberliğimiz daim olsun”
Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, yaptığı konuşmada iftar davetlerine icabet edenlere teşekkür ederek şunları söyledi. Her ramazanda olduğu gibi ilçemizdeki yöneticilerimizle iftarda bir araya geldik. Davetlimizi kırmayarak gelenlere teşekkür ederim. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve hoş görü sofrasında birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşatan Yüce Rabbime hamd olsun. Yüce Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fakir Baykurt Roman Ödülü'nde rekor başvuru
Sonraki Haber Cemil Tugay: Aziz başkan gibi çalışacağım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?