ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da yola çıkacaklar dikkat!..

Karşıyaka'da yola çıkacaklar dikkat!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yola çıkacaklar dikkat!..

Çiğli Tramvay Hattı'nın açılış töreni, bugün saat 16.30'da gerçekleştirilecek. Bu nedenle trafikte düzenleme yapıldı. Karşıyakalıların da yola çıkmadan önce güzergahları incelemelerini öneriyoruz...

Çiğli'deki etkinlikler nedeniyle, bölgedeki trafik akışı geçici olarak yeniden düzenlendi ve bazı yollar trafiğe kapatıldı. Katılımcıların etkinliklere rahat ulaşımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka ve Bostanlı'daki iskelelerden tören alanına ücretsiz otobüs kullanabilecek. Çiğli 8955 Sokak üzerinde düzenlenecek törende açılış sonrası Can Bonomo konser verecek. Bu nedenle de trafik düzenlemeleri şu şekilde sıralanıyor:
Çiğli 8809 Sokağın, 10038 Sokak ile Murat Karayalçın Bulvarı arasındaki bölümü,
10038 Sokağın, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı ile 8809 Sokak arasındaki kısmı,
Murat Karayalçın Bulvarı'nın, 8809 Sokak ile 8786/10 Sokak arasındaki bölümü, belirli saatlerde trafiğe kapatılacak.
Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için Karşıyaka ve Bostanlı iskeleleri aktarma merkezlerinden tören alanına 15 dakika aralıklarla ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Bu seferler, saat 15.00'ten törenin ve konserin sonuna kadar devam edecek. Ayrıca, tören alanı İZBAN'ın Egekent İstasyonu'na yalnızca bir yürüme mesafesinde yer almakta, böylelikle vatandaşlara alternatif ulaşım imkanları sunuluyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'nin Karşıyaka Adayı İsmail Çiftçioğlu
Sonraki Haber Kaf Kaf filede Bahçelievler Belediyespor ile oynuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?