ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da otoparklardaki karavanlar çıkarıldı

Karşıyaka'da otoparklardaki karavanlar çıkarıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da otoparklardaki karavanlar çıkarıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’da ücretsiz otoparkları ve sahil alanlarını işgal eden 174 karavanı çıkardı. Tahliye edilen karavanlar Büyükşehir ekiplerince gösterilen geçici otopark noktalarına yerleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin sahil kesimleri ve ücretsiz otoparkları başta gelmek üzere çeşitli yerlerdeki karavan işgalini sona erdirmeyi sürdürüyor. Yurttaşlardan gelen işgal ve asayişle ilgili bilgiler üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ortak çalışma yürttmeye başladı. Geçen kasım ayında İnciraltı Kent Ormanı’ndan alınan 259 karavandan sonra Karşıyaka’da çalışma yürttü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte Bostanlı Pazaryeri karşısında, Beşikçioğlu Camii yanında yer alan halka açık otopark içerisindeki 122 çekme, 52 motorlu olmak üzere toplamda 174 karavanı çıkardı. Karavan sahiplerine Çiğli’deki ESHOT Garajı bitişiğindeki boş alanda park yapmaları için yer verildi. Ücretsiz otopark girişlerine ise karavanların girişlerini engelleyecek taglar yerleştirildi.

Karavanlar için otopark noktaları
İzmir Büyükşehir Belediyesi otoparklardaki 47 karavanın çıkarılması adına  çalışmalar devam ederken, bir yandan kaldırılan karavanların park edebilmesi için geçici otopark alanları düzenleniyor. Yapılan çalışmaların ardından hizmet veremesi planlanan otopark noktaları şu şekilde listelendi;
Konak, Halkapınar Mahallesi, 1443 Sokak, 1201/6 Sokak, 1004 Sokak kesişimi.
Çiğli, Büyükçiğli Mahallesi 8250 Sokak, Yeni Havaalanı Caddesi kesişimi. (Çiğli Eshot Garajı Yanı)
Menemen, Ulucak Mahallesi, Çanakkale asfaltı, 1. cadde ve 7202 sokak kesişimi.
Bayraklı, Manavkuyu Mahallesi, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üzeri alan.

PAYLAŞ
Beğendim 6 Muhteşem 0 Haha 3 İnanılmaz 0 Üzgün 3 Kızgın 3
Önceki Haber Tarihi Carfi Köşkü yeniden doğdu
Sonraki Haber Moris Bencuya son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?