ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da macera parkını büyük ilgi

Karşıyaka'da macera parkını büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da macera parkını büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi’nin çocuk ve gençleri hem sporla hem de eğlenceyle buluşturduğu Macera Parkı yoğun ilgi görüyor. Şehrin merkezinde, klasik park deneyimlerine keyifli bir alternatif sunan merkez, sene başından bu yana 5 bin ziyaretçiye hizmet verdi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi 6496 Sokak’ta 2 bin 700 metrekare arazi üzerine kurulan Macera Parkı, çocuk ve gençler tarafından en sevilen eğlence adreslerinden biri oldu. Eğitim yılı içerisinde okul gruplarının da sıklıkla tercih ettiği tesis, yılın ilk 3 ayında 5 bin kişiyi ağırladı. Konuklarına spor ve eğlence dolu anlar yaşatan park, pazartesi hariç haftanın her günü çok sayıda ziyaretçiye hizmet vermeye devam ediyor. Parktan, kilo kriterine uyan yetişkinler de yararlanabiliyor.

TESİSTE NELER VAR?
Tesiste 65 metrelik zipline, tırmanma duvarı ve üst kat ip parkurunun bulunduğu bölüm; 7 yaş üzeri, 120 cm’den uzun ve 40-120 kg aralığındaki tüm konuklara hizmet veriyor. Bu bölümdeki ip parkurunda geometrik şekil, hamak köprü, ayak izi adımlama, sallanan lastik, komando köprüsü yer alıyor. Alt kat ip parkuru, ağ trambolin ve salto trambolinden oluşan bölüm ise 4 yaş ve üzerine hitap ediyor. Buradaki ip parkurunda da toplam 9 farklı oyun grubu bulunuyor. Minikler, kum torbaları, tüp geçit, sandık köprü ve lastik köprü oyunlarında maceranın ve eğlencenin tadını çıkarıyor. Ayrıca, alan içerisindeki Macera Parkı Kafe de kullanıcılara ve çevre sakinlerine hizmet sunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Erduran çalışmalarını Menemen'de sürdürdü
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Koşusu'nun galibi Seçerhan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?