ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA'DA HALKLA BULUŞMALAR BAŞLADI

KARŞIYAKA'DA HALKLA BULUŞMALAR BAŞLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DA HALKLA BULUŞMALAR BAŞLADI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Halk Buluşmaları” etkinliklerinin ilkini Zübeyde Hanım Mahallesi’nde gerçekleştirdi, yaklaşık bin kişi katıldı.

Sorunları tek tek dinleyen Başkan Akpınar, eksiklerin çözümü için başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimat verdi. Halk Buluşmaları'nın her Çarşamba farklı bir mahallede devam edeceği belirtildi. Akpınar "Sorunları paylaşmak ve birlikte çözüm üretmek için sokakta buluşalım" dedi.
Sorunları yerinde dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek için mahalle mahalle gezen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar bu kez Zübeyde Hanım Mahallesi'nde halkla buluştu. KSK 100'üncü Yıl Meydanı'nda yapılan etkinliğe mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Sorunları ve eksikleri serbest kürsüde dile getiren vatandaşlar, isteklerini de sıraladı. Etkinliğe katılan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, başkan yardımcıları, ilgili müdürler ile CHP ve AK Partili meclis üyeleri talepleri tek tek not aldı. Eksiklerin en kısa sürede çözülmesi için talimat veren Başkan Akpınar, her hafta bir mahallede ‘Halk Buluşması' gerçekleştireceklerini, sorunları yerinde dinleyerek hızlı çözüm üreteceklerini söyledi.
Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Bu dönemde çok hizmet üreteceğiz. Sorunları en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Her imzada, halkın daha güzel yaşamasını düşüneceğiz. Başta işsizlik olmak üzere, temel sorunlara çözüm bulacağız. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüm bulmak için buradayız. Korkmadan, cesaretle eksikleri tamamlamak için çalışıyoruz. Sorunları diyalog ve iletişim ile çözeceğiz. Her hafta bir mahallede Halk Buluşması yapacağız. Sorunları paylaşmak ve birlikte çözüm üretmek için sokakta buluşalım" dedi.
Yakın zamanda 7/24 hizmet verecek olan bir Çağrı Merkezi oluşturacaklarını söyleyen Başkan Akpınar "Hemşehri İletişim Merkezi'mizi oluşturduk. Çağrı Merkezimizi de kısa süre sonra açacağız. İnternet üzerinden ya da telefonla vatandaşlarımız bize kolaylıkla ulaşabilecek. Hatta, teknik imkanları olanlar mahallelerdeki eksikleri anında fotoğraflayıp bize gönderebilecek. Ben halkın arasında olmak ve sorunları birinci ağızdan dinlemek için başkan oldum. Bundan sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2.ZÜBEYDE HANIM MASTERLER TUNUVASI BAŞLIYOR
Sonraki Haber İNANÇ KOÇ:''ÇOK GÜZEL BİR SEZONDU''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?