ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da eşini bıçakla ağır yaralayan sanığın 20 yıla kadar hapsi istendi

Karşıyaka'da eşini bıçakla ağır yaralayan sanığın 20 yıla kadar hapsi istendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da eşini bıçakla ağır yaralayan sanığın 20 yıla kadar hapsi istendi

Karşıyaka'da boşanmak istediği Aycan Kıncı'yı (23) 38 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Burak Kıncı'nın (26) hakkında mütalaa açıklandı.

Karşıyaka 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Burak K, bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Duruşmada taraf avukatları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu sözcüsü ile müşteki Aycan K. de hazır bulundu. Mahkeme Başkanı, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu yönündeki raporun geldiğini bildirdi.

İddia makamı esas hakkındaki mütalaasını sundu. Cumhuriyet savcısı, sanık Burak K'nin eşi Aycan K'ye karşı "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 13'ten 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Savcı, "suç kastının yoğunluğu", "meydana gelen zarar ve yaraların niteliği" dikkate alınarak cezanın "alt sınırdan uzaklaşılmak" suretiyle verilmesini istedi. Taraf avukatları, mütalaaya ilişkin beyanda bulunmak üzere süre talep etti. Avukatların süre talebini uygun bulan mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İzmir'de 3 Kasım 2020'de Burak K, boşanma aşamasındaki eşini, çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı. Aycan K. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Tutuklanan Burak K. hakkında "eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Roman Gençlik Çalıştayı 20 Eylül'de
Sonraki Haber Pınar Cup’21, büyük heyecana sahne olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?