ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Cordelion MSM atölyeleri bu ay da dopdolu

Karşıyaka’da Cordelion MSM atölyeleri bu ay da dopdolu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Cordelion MSM atölyeleri bu ay da dopdolu

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyeler yoğun ilgi görüyor.

Hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturan Cordelion MSM, Nisan ayına da toplam 16 atölyeden oluşan dopdolu bir programla başlangıç yaptı.

PROGRAMDA NELER VAR?
Ayın programı; 17 yaş üzeri yetişkinler için 14 Nisan’da sushi, 16 Nisan’da ekmek, 17 Nisan’da Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan’da Yunan mutfağı ve taze makarna ile her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri ile devam edecek. Ayrıca, 14 Nisan’da çocuk sushi, 28 Nisan’da da çocuk magnolia atölyeleri gerçekleştirilecek.

Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanında bulunan merkezde sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilen atölyelere katılmak isteyenler 0232 337 26 44 veya 0552 037 00 47 numaralı telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecek ve ön kayıt yaptırabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İtfaiyesi'nden Antalya'ya yardım
Sonraki Haber Gaziemir’de Ünal Işık yönetiminde ilk meclis gerçekleştirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?