ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da aranan hükümlü drone ile bulundu

Karşıyaka'da aranan hükümlü drone ile bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da aranan hükümlü drone ile bulundu

Karşıyaka'da drone destekli trafik uygulaması sırasında durdurulan aracın sürücüsü Ali Engin Çanakçı'nın (48), 4 yıl 2 ay hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Karşıyaka İlçe Müdürlüğü ve trafik ekiplerince dün dron destekli 'Huzurlu Sokaklar Uygulaması' yapıldı. Ekipler, Yeni Girne Caddesi'nde bir sürücünün kural ihlali yaptığını fark edip, aracı durdurdu. GBT sorgusu yapılan aracın sürücüsü Ali Engin Çanakçı'nın 'ruhsatsız silah taşıma', 'hakaret', 'yaralama' ve 'alkollü araç kullanma' suçlarından 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Çanakçı'nın, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği öğrenildi. Öte yandan denetimlerde 35 sürücüye toplam 15 bin 200 lira para cezası kesilirken, bir araç da trafikten menedildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Tarım ve insan'' temalı ödüllü fotoğraflar Karşıyaka'da sergilenecek
Sonraki Haber Karşıyakalı Gürkan şampiyonluk kemerinin sahibi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?