ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tramvayı'nı Çiğli'ye uzatacak proje onay bekliyor

Karşıyaka Tramvayı'nı Çiğli'ye uzatacak proje onay bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı'nı Çiğli'ye uzatacak proje onay bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe Karşıyaka Tramvay'ını Çiğli'ye kadar uzatacak olan projenin tamamlandığını söyledi.

Gökçe, "Bu proje için de Ulaştırma Bakanlığı'ndan onay bekliyoruz. Onay geldikten sonra Karşıyaka Tramvayı, Mavişehir'den Çiğli'ye uzanacak. Çiğli'de hem organize sanayi bölgesini, hem üniversite ve yeni kurulan hastaneyi kucaklayan 13 kilometrelik bir tramvay hattı olacak. Böylece Karşıyaka iskelesinden Katip Çelebi Üniversitesi'ne kadar uzanan bir raylı sistem ağımız daha olacak. Bütün bunları eklediğimizde önümüzdeki 5 yıl içerisinde raylı sistem ağımızı yaklaşık 70 kilometre daha uzatmış olacağız. Yani 179 kilometreden yaklaşık 250 kilometreye ulaşacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükerşen'den Soyer'e tebrik ziyareti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Play-Off şansı kalmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Ahmet Ay Ahmet Ay 29.09.2019

2017 ylından beri sıktı. Artık başlaın.

Ahmet Ay Ahmet Ay 29.09.2019

2017 ylından beri sıktı. Artık başlaın.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?