ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Sonbahar Çiçek Pazarı açıldı

Karşıyaka Sonbahar Çiçek Pazarı açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sonbahar Çiçek Pazarı açıldı

Karşıyaka Belediyesi tarafından Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı’nda düzenlenen “Karşıyaka Sonbahar Çiçek Pazarı” coşkulu bir açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İzmir’in dört bir yanından pazara gelen üreticilerin yer aldığı etkinlik, yarın (6 Kasım Pazar) sona erecek. Birbirinden renkli çiçeklerin adeta bir tablo oluşturduğu pazarda meyve fidanlarından bahçe bitkilerine, saksılardan hediyelik eşyalara kadar pek çok ürün de satışa sunuldu. Çiçek pazarında bugün Belediye Bandosu Quartet etkinliği ile katılımcıları selamlarken Karşıyaka Oda Orkestrası Trio etkinliği gerçekleştirildi.

Pazar günü saat 16.00'da ise Karşıyaka Belediyesi Orkestrası, Solist Berkant Atılgan eşliğinde kapanış konseri gerçekleştirecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, vatandaşları sonbahar çiçeklerinin yer aldığı pazara davet etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 8 eksik...
Sonraki Haber Efes Selçuk'ta deprem bilinçlendirme semineri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?