ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü deprem Bölgesinde 3. haftasını doldurdu

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü deprem Bölgesinde 3. haftasını doldurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü deprem Bölgesinde 3. haftasını doldurdu

Dünyada büyük üzüntü yaratan Kahramanmaraş merkezi depremlerin yaraları sarılmaya çalışılırken, ülkemizin dört bir yanından ekipler de deprem bölgelerinde görev yapmaya devam ediyor.

Bu ekiplerden birisi olan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü ekibi. Görevli olarak deprem bölgesine giden ve çalışmalarını deprem bölgesinde büyük bir özveri ile yapan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü görevlilerinin başlarında da müdür Ertuğrul Öcek bulunuyor.
Karşıyaka'daki başarılı çalışmalarıyla takdir gören Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek ve ekibi deprem bölgesinde 3. haftasını doldurdu. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hizmet verdiklerini ifade eden Öcek, kutsal bir görevde olduklarını ve 7/24 en iyi hizmeti vermek için özveri ile çalıştıklarını, artçı depremlerin devam ettiğini ifade ederken "Bu yaraları hep birlikte sarmak zorundayız" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Gaziantep ile eşleşti
Sonraki Haber Aslanoğlu ve Tugay'dan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?