ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftüsü Gürler'e önemli konuklar...

Karşıyaka Müftüsü Gürler'e önemli konuklar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftüsü Gürler'e önemli konuklar...

Karşıyakalı e. Koramiral Ekmel Totrakan Paşa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı ile birlikte Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler'i makamında ziyaret etti.

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, "uzun yıllar Türk Ordusuna hizmet etmiş, çok önemli görevlerde bulunmuş,Karşıyaka'mızın önemli simalarından saygıdeğer büyüğümüz emekli Koramiral Ekmel Totrakan Paşamızın Muharip Gaziler Derneği Başkanıyla birlikte yaptıkları ziyaretten büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek "saygıdeğer Paşamıza şükranlarımı arzediyor, hem değerli Paşamıza hem Dernek Başkanımız Halil Taşçı'ya ve gazilerimize ve tüm  büyüklerimize sağlık ve afiyet dileklerimle saygılarımı arzediyorum dedi.Emekli Koramiral Ekmel Totrakan Paşa da Müftü Gürler'e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber E-Ticarete Atılmak İsteyen Firmaların Bilmesi Gereken 4 Önemli Nokta
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka moral depoladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?