ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftülüğü'nün din istismarı konferansı büyük ilgi gördü

Karşıyaka Müftülüğü'nün din istismarı konferansı büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftülüğü'nün din istismarı konferansı büyük ilgi gördü

Karşıyaka İlçe Müftülüğü 15 Temmuz ve Din İstismarı konulu konferans düzenledi.

Karşıyaka İlçe Müftülüğü'nün konferansına Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.
Prof. Dr. Mustafa Yıldırım konuşmasında "dinimizi ve dini değerlerimizi istismar edenlere, insanları Allah ile aldatanlara, Allah'ın dinini kendi çıkarına alet eden din bezirganlarına itibar edilmemesini, istismarcılara karşı duyarlı ve uyanık olunmasını, Allah'a ulaşmak için aracıya, komisyoncuya ihtiyaç olmadığını, Allah'ın insana şah damarından daha yakın olduğunu söyledi ve aklınızı, iradenizi,vicdan ve kişiliğinizi herhangi bir kişi ve yapıya teslim etmeyin" dedi.
Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde Müftü İsa Gürler'in açılış konuşmasıyla başlayan programa Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Saadet Çağlın, Karşıyaka ilçe Emniyet Müdürü, Karşıyaka  Jandarma Komutan Vekili, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve vatandaşlar katıldı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Almanya'nın İzmir Başkonsolosu'ndan Soyer'e veda ziyareti
Sonraki Haber Bostanlı'daki eğik binalara ilave inşaat hakkı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?