ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Müftülüğü, Karşıyakalı kadınları kahvaltıda bir araya getirdi

Karşıyaka Müftülüğü, Karşıyakalı kadınları kahvaltıda bir araya getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Müftülüğü, Karşıyakalı kadınları kahvaltıda bir araya getirdi

Karşıyaka Müftülüğü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Karşıyakalı kadınlar için geniş katılımlı bir kahvaltı programı düzenledi.Denizpark Restoranda düzenlenen kahvaltı programına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve eşi Dilek Demir, Karşıyaka’daki kadın Kur’an kursu ve müftülük görevlileri, Karşıyaka’daki kadın STK yöneticileri ile kadın muhtarlar katıldı.

Etkinlikte Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve İlçe Müftüsü İsa Gürler birer konuşma yaparken, kadının yeri ve önemi konusunda konuşmalar yapıldı. İlçe Müftülüğünce “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Kaymakam Demir “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınları Gününü tebrik ediyorum. Bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

“Kadını aşağılamak, haklarından mahrum etmek büyük bir haksızlıktır”
Müftü Gürler ise yaptığı konuşmada, Kadını aşağılamak, haklarından mahrum etmek büyük bir haksızlık olduğunu belirterek şunları söyledi. “Cehaletine, öfke ve nefretine yenik düşerek gücünü kullanıp kadını ezmek zavallılıktır. Şefkat ve merhametten yoksun olanların, hak ve adaletten uzaklaşanların düştüğü çukur zifiri karanlıktır. Kız çocukları ve kadınların cinsiyet ayrımcılığı, şiddet ve cinayet gibi olumsuzluklara hedef olmadığı, kadının sırf insan olduğu için saygın ve değerli görüldüğü bir dünya dileklerimle... 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun, mutluluk ve barış getirsin. İnsan hakları ve cinsiyet ayrımcılığı konusunda daha aktif bir duyarlılık ve bilinç düzeyine ulaşmamızda yeni bir başlangıç olsun.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı İş Kadınları'ndan muhteşem 8 Mart kutlaması
Sonraki Haber Çiftçioğlu: Her rengiyle güzeliz biz…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?