ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Mehteran Bölüğü görücüye çıktı...

Karşıyaka Mehteran Bölüğü görücüye çıktı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Mehteran Bölüğü görücüye çıktı...

Türkiye'nin en büyük sivil Mehteran Takımı (Bölüğü) kuran Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ekibi Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi 2071 Mehteran Bölüğü'nü bugün görücüye çıkardı...

Çalışmaların korona virüs tedbirleri kapsamında online çalışma yapan, normalleşmeden sonra da sosyal mesafe kurallarına uyarak bu çalışmalarını devam ettiren Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı bugün Karşıyaka Kaymakamı ve mülki erkana ilk gösterisini yaptı.

Şehit Polis Dr. İlhan Varak Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan gösteri ekibin hazır olduğu müjdesini verdi.Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz,, “Sadece Karşıyaka değil, İzmir’de büyük bir boşluğun Mehteran takımı olduğunu gördük ve bunu gerçekleştirmek için yola çıktık. Sayın kaymakamımız Ali Rıza Çalışır bizi yüreklendirdi ve kurumumuza güvenini belirtmişti. Bugün de kendisine ilk konserimizi verdik. Ekibimizde görev alanların tamamı üniversite mezunu veya son sınıf öğrencileri yaş aralığı 21 ile 40 yaş arası Mehteran bölüğünün müzik grubunu konservatuvarlılardan askeri kısmını öğretmen ve memurlardan oluşturduk. Aynı zamanda kıyafetler ve müzik aletlerinin el yapımı olmasına özen gösterdik." dedi.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Her türlü planlarımızı hazırladık
Sonraki Haber CHP İzmir muhtarları dinliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?