ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi’nden “Dünya Sevgi Günü”

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi’nden “Dünya Sevgi Günü”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi’nden “Dünya Sevgi Günü”

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO’unda dünyada ilk kez “14 Ekim Dünya Sevgi Günü” kutlandı.

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO çalışanları, öğretmenleri, kursiyerleri ve misafirlerin katılımı ile düzenlenen etkinlikte, onlarca kilo sarma yapıldı dağıtıldı. Demet demet güller Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO’ya gelenlere takdim edildi. Bundan sonra bir gelenek haline getirileceğini ifade eden Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, “Amacımız insanların birbirlerini sevmelerini hoşgörü ile yaklaşmalarını amaçlıyoruz” dedi. 
Korkmaz, sevginin yeryüzündeki kötülükleri yok edeceğini, barışın tesis edileceğini ekolojik dengenin düzene gireceğini, yarınlara temiz bir dünya bırakılacağını, daha mutlu çocuklar yetişeceğini ifade etti. Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve ASO olarak "Güçlü sevgi sıfır sorun" projemizi başlatmış bulunuyoruz. Bu amaçla yapacak olduğumuz çalışmalarla özellikle kadınlarımızın işyeri sahibi olmalarını, iş bulmalarını teşvik edeceğiz ve öncülük edeceğiz. Ülkemizde her kadın ve gencin hiç kimseye ihtiyaç duymadan ayakları üstünde durmaları için gerekli eğitimleri almalarını sağlayacağız. Evlerdeki atıkları gübre yapmayı, o gübre ile balkonlarında organik tarım ürünleri yetiştirmelerini sağlayacağız. Dünyanın ekolojik yapısına böylece deniz yıldızları atmış olacağız. 14 Ekim Dünya Sevgi Günü nedeniyle kurumumuz proje ekibi çok yakında sunumlarını yapacaklar. İnsanların daha onurlu bir yaşam mücadelesi vermeleri için ruhen, kalben temiz kalmaları çok önemli bizde bu amaçla 14 Ekim Dünya Sevgi Günü’nü Karşıyaka’dan ilan ediyor ve birincisini kutluyoruz.”
Karşıyaka Haber Gazetesi, karsiyakahaber.com olarak bizler de bu anlamlı günün şehrimize, ülkemize, dünyaya tanıtılması için çaba harcayacağız... “14 Ekim Dünya Sevgi Günü” Kutlu olsun… 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de yapı stoku eğitimleri tamamlandı
Sonraki Haber Karşıyaka Taşyürek ile anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?