ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı defile...

Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı defile...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den anlamlı defile...

İzmir Valiliği ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi, 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Selim Şahan Keklik (19) için 'Kalpte Şahan Kanadı' adıyla bir defile düzenledi.

Kuşadası’nda 2015 yılında yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Selim Şahan Keklik için Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve İzmir Valiliği bir araya geldi.
Anne Mediha Keklik'in de girişimleri ile zeybek dalında yurt içi ve yurt dışında farklı birincilik ödülleri kazanan Şahan'ın anısına Gaziemir Extenso Otelde defile düzenlendi. Defilede kursiyerlerin 32 parçadan oluşan takı ve kaftanları beğeniye sunuldu.
'Kalpte Şahan Kanadı' defilesinin açılışında konuşan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, birçok kurs verdiklerini ancak bu defilenin en özel projelerden biri olduğunu dile getirdi. Kursiyerlerinden Şahan'ın annesi Mediha Keklik'in kendisine bir hayalini anlattığını belirten Yücel, “Biz bugün burada bir annenin hayalini gerçeğe dönüştürdük. Bugüne kadar Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak yüzlerce projeye imza attık ancak bunların arasında en duygusalı ve en özeli bu defile oldu. Ben bu projede emeği geçen ve bize destek olan başta İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Bina olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bu yılı biz Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak Şahan Yılı ilan ettik. Ben de bir anneyim ve umarım bir annenin yüreğindeki yangına bir nebze olsa da su serpebilmişizdir” diye konuştu.

Selim Şahan Keklik’in annesi Mediha Keklik ise oğlunu böylesine güzel bir defile ile anmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel: İzmir, Avrupa’da yaşanacak 10 kent arasındadır
Sonraki Haber Karşıyaka’da Caz Günleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?