ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çarşısı için Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde ilginç gelişme...

Karşıyaka Çarşısı için Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde ilginç gelişme...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşısı için Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde ilginç gelişme...

Karşıyaka Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi arasında yapılan iş birliği imza aşamasında ilginç bir gelişmeyle ertelendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Nükhet Hotar'ın iş birliğinden haberi olmadığı için sürecin durduğu öğrenildi. Üniversite yetkilileri, görüşmelerin gayri resmi yapıldığını ve olaydan üst yönetimin haberinin olmadığı ve Karşıyaka Belediyesi'nin de bu konuda herhangi bir izin almadığını belirtti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay "Süreç imza aşamasındayken durdu. Yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğüm bu süreçle ilgili Nükhet hanımla görüşme için talepte bulunacağım. Biz gerekirse rektörden özür dilemeyi de biliriz. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Çarşı için en iyi analiz ve proje çalışması yapılacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey Havra Binası'nda söyleşi ve piyano dinletisi
Sonraki Haber Karşıyaka’nın Filizleri’nde yeni dönem başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?