ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'ne yeni başkan yardımcısı ve 3 yeni müdür...

Karşıyaka Belediyesi'ne yeni başkan yardımcısı ve 3 yeni müdür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'ne yeni başkan yardımcısı ve 3 yeni müdür...

Karşıyaka Belediyesinde kurumsal yapıdaki değişim devam ediyor. Belediyeye yeni başkan yardımcısı geldi. 3 müdür de değişti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay bu akşam yapılan Karşıyaka Belediye Meclsi nisan ayı 2. oturumunda gündem maddelerine geçmeden önce meclisi bilgilendirdi ve 1 yeni belediye başkan yardımcısı ve 3 yeni müdür atandığını açıkladı. 
Başkan Tugay, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak, Karabağlar Belediyesi'nden Zeki Yıldırım'ın getirildiğini söyledi. Yeni Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım'a Etüt Projeler, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Kentsel Tasarım, Plan Proje ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlükleri bağlandı

Bu arada Zabıta Müdürlüğüne Mürteza Canik, İmar Müdürlüğüne Semra Köroğlu, Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne İsmail Duran atandı.  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Kurtarmak... Günü mü, geleceği mi?
Sonraki Haber Kaf Kaf bu hafta Play-Off hattına girmek istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?