ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN DİKİLİ'YE İKİ TEMİZLİK ARACI HEDİYE

KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN DİKİLİ'YE İKİ TEMİZLİK ARACI HEDİYE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN DİKİLİ'YE İKİ TEMİZLİK ARACI HEDİYE

Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç fazlası iki çöp kamyonunu Dikili'ye hibe etti. Protokulu Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar imzaladı.

Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Şantiye Tesisleri'nde düzenlenen devir- teslim törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediye bürokratları, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Kardeş bir belediyemizin destek talebini geri çeviremezdik. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının gereğini yerine getirdik ve ihtiyaç fazlası iki kamyonu Dikili'ye hibe ettik. İmkanlarımız doğrultusunda, bu tür dayanışma örneklerini bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.
Törende konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun "Sosyal demokrat anlayışa sahip iki belediyenin yardımlaşması mutluluk verici. Halka daha iyi hizmet verebilmek adına çöp kamyonuna ihtiyaç duyduğumuzu ilettik ve hemen karşılık bulduk. Bundan böyle Dikili'nin cadde ve sokakları daha temiz olacak. Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA VOLEYBOL GENÇ KIZLAR ÇEYREK FİNALDE ELENDİ
Sonraki Haber MEHTERLİ, SEMAZENLİ İFTAR YEMEĞİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?