ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nde 2 müdür değişti, 1 yeni müdürlük oluştu

Karşıyaka Belediyesi'nde 2 müdür değişti, 1 yeni müdürlük oluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde 2 müdür değişti, 1 yeni müdürlük oluştu

Karşıyaka Belediyesi'nde iki müdürlükte değişim yaşandı. Karşıyaka Belediye Başkanı B.Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Belediyesi temmuz ayı ilk Meclis toplantısında açıkladığı kadro şemasından iki müdürü görevden alarak yerlerine yenilerini atadı.

Zabıta ve Afet İşleri Müdürlüğünü ayırarak, bu görevde bulunan Ergin Hacıoğlu görevinden alınarak Harun Oruç Zabıta Müdürlüğüne, Bahadır Minez de yeni oluşan Afet İşleri Müdürlüğüne getirildi. 
Geçen dönem belediye başkanı Dr. Cemil Tugay'ın belediye başkan yardımcısı yaptığı belediyenin emektar bürokratlarından .Yurdanur Akgün'ü başkan yardımcılığından alarak Mali Hizmetler Müdürü olarak atayan başkan Ünsal, bu kez Akgün'ü görevden alarak yerine Zühal Demircan'ı getirdi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Albay oğlunu koruyamamış
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka seriyi eşitlemek için Galatasaray karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?