ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi çalışanları filede ter döktü

Karşıyaka Belediyesi çalışanları filede ter döktü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi çalışanları filede ter döktü

Belediye personeli arasında birlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve sportif faaliyetleri özendirmek için kurum içi çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Birimlerarası Voleybol Turnuvası düzenledi. Onlarca çalışan, bu kez ‘filede’ ter döktü.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda başlayan turnuva, çift devreli lig usulü gerçekleştirilecek. 20 Eylül’de başlayan müsabakalar, 12 Ekim’deki final maçı ile son bulacak. Onlarca çalışanın katıldığı turnuvada, ilk maçlar nefesleri kesti. Bu kez ‘filede’ ter döken belediye çalışanları profesyonellere taş çıkartırken, tribünleri dolduran mesai arkadaşları da desteği eksik etmedi. Turnuva sayesinde, hem birimler arasında dayanışma ve arkadaşlık duygularının geliştirilmesi hedeflendi hem de sportif faaliyetlerin özendirilmesi amaçlandı.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sporun her branşını destekleyen ve bünyesindeki branş sayısını 2 yılda 17’ye yükselten bir belediyeyiz. Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için de özel turnuvalar düzenliyoruz. Her alanda ve her branşta sporu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eyvah! Çocuğum okula başladı
Sonraki Haber Türkiye Kupası önemsenmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?