ANA SAYFA > GÜNDEM > KARSAD yönetiminden Başkan Tugay’a ziyaret

KARSAD yönetiminden Başkan Tugay’a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARSAD yönetiminden Başkan Tugay’a ziyaret

Karşıyaka’nın ve Kaf Sin Kaf’ın efsanelerinden Dr. Bülent Zeren’in vefatının ardından, başkanlığını yaptığı Karşıyaka Spor Adamları Derneği’nde (KARSAD) bayrağı devralan yeni yönetim, ilk ziyaretlerini Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a yaptı.

Karşıyaka camiasının önemli isimlerinden oluşan Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri ile Başkan Ahmet Diker’i konuk eden Belediye Başkanı Tugay “Dr. Bülent Zeren ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz vardı. Vefatı hepimizi üzdü, Karşıyaka ve Kaf Sin Kaf büyük bir değerini kaybetti. Başkanlığını yaptığı KARSAD’ı yaşatmak için verdiğiniz mücadele ve emek için hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayım, gereken her türlü desteği vereceğim. En büyük sevdamız Kaf Sin Kaf’ı layık olduğu yerlere getirmek için el ele, var gücümüzle çalışmalıyız” dedi. 

Karşıyaka’nın efsane spor hekimi Bülent Zeren’in adını yaşatmak ve hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacaklarını vurgulayan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi ve KARSAD Başkanı Ahmet Diker de şunları kaydetti: “KARSAD’ın yeni yönetimi olarak ilk ziyaretimizi Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a yapmaktan onur duyuyoruz. Yönetim Kurulumuzun yanında yer alarak bizi yüreklendiren, Karşıyakamızın ve Kaf Sin Kaf’ımızın geçmişinde derin izleri olan değerli büyüklerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın desteğini üzerimizde hissetmek de bizler için çok önemli. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.” 

Ahmet Diker ziyaretin sonunda, Başkan Tugay’a Karşıyaka Spor Kulübü’nün 100. yılında çıkan, göğsünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan Kaf Sin Kaf’ın çerçevelenmiş bir formasını armağan etti. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka Derneği, Karşıyaka antrenmanında...
Sonraki Haber Almanya mucizesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?