ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Öncü Kadın'a ziyaret

İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Öncü Kadın'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Öncü Kadın'a ziyaret

İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi yaklaşan genel seçim öncesi İşçi Partisi İzmir Öncü Kadın'ı ziyaret etti. İşçi Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette kadınların siyasette ki yeri, Öncü Kadın'ın kitle örgütleriyle ilişkileri ve İşçi Partisi'nin kadın politikasının konuşulduğu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

İşçi Partisi İzmir Öncü Kadın İl Başkanı İncisel Aytar "Partimizin Öncü Kadın örgütü; kadının toplum hayatında yer almasını ve gelişmesini engelleyen Ortaçağ kurumlarının tasfiye edilmesini, siyasal, kültürel, ekonomik, sosyal, alanlarda önder rol üstlenmesini savunuyor. Toplumsal hayatta kadının özgürleşmesi için Milli Hükümet'in kurulması gerekmektedir. Bu yolda mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi'ne Avrupa Konseyi'nden şeref plaketi
Sonraki Haber Kocaoğlu: Karşıyaka yerine Mavişehir'i önermiştik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?