ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Fuarı'nda Karşıyaka farkı

İzmir Fuarı'nda Karşıyaka farkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Fuarı'nda Karşıyaka farkı

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 88'inci kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) 250 metrekarelik bir stantla katıldı. 3 No'lu Hol’de yer alan Karşıyaka standı, ilk günden yüzlerce kişiyi ağırladı. Resim sergisi ve el emeği ürünlerin yanı sıra halk oyunları, engelsiz dans ve jimnastik gösterisi gibi etkinlikler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Eşi Öznur Tugay ile birlikte gösterileri izleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu yıl fuarımızda, Karşıyaka’yı Karşıyaka yapan özellikleri, sanatla, emekle ve farkındalık yaratan etkinliklerle anlatıyoruz. Konuklar; barışımıza, ağız tadımıza, yaşam keyfimize ve Atatürk sevgimize tanık olacak, bir kere daha “Ne de olsa Karşıyaka” diyecek. Özenle hazırlandığımız stantlarımıza ve etkinliklerimize herkesi bekliyor ve davet ediyorum” dedi.

İlk gün ‘Karşıyaka’nın Dünü ve Bugünü’ teması ile açılışı yapan Karşıyaka standı, ‘her gün farklı bir tema’ ile konuklarını ağırlamaya devam edecek. Bugünün (7 Eylül) teması ‘Karşıyaka’nın Ağız Tadı’ olacak. Kent A.Ş. gastronomi sunumu ile fuara lezzet katarken, Yaşar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Seda Genç de Karşıyaka’nın yeme içme kültürünü anlatacak. Robotik atölye çalışmaları, Latin dansları gösterisi, jimnastik gösterisi ve müzik dinletisi de ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. 8 Eylül Pazar günü de ‘Karşıyaka’nın Müziği’ başlığı altında, renkli etkinlikler konuklarla buluşmaya devam edecek. Karşıyaka standında program her gün saat 16.00’da başlayıp 23.00’da sona erecek. Etkinlik detaylarına, Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden de ulaşılabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Göl Kupası'na galibiyetle başladı
Sonraki Haber Bostanlı Vapur İskelesi'ndeki 2 kat ihaleye çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?