ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir'den Yasemin Cafe açıklaması

İzmir Büyükşehir'den Yasemin Cafe açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir'den Yasemin Cafe açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Grand Plaza tarafından işletilen Karşıyaka Bostanlı’daki Yasemin Kafe’de çıkan yangın tesiste ciddi hasara neden oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri olayın can kaybı yaşanmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu belirterek, tesisi en kısa sürede yeniledikten sonra İzmirlilerin hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Her kesimden İzmirlinin gözde buluşma mekanları arasında yer alan Bostanlı Yasemin Kafe’de saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza şirketinin işlettiği tesisin bacasında başladığı öğrenilen yangın, ahşap çatının alev alması nedeniyle büyüdü. Olay yerine ilk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Bostanlı İtfaiye Grubu ulaştı. Ekipler tahliye işlemlerini kısa sürede gerçekleştirerek olay yerinin güvenliğini sağladı. Herhangi bir can kaybı yaşanmadan kontrol altına alınan yangının ardından yapılan incelemede bina çatısının üçte ikisinin yanarak zarar gördüğü tespit edildi.

Olayın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan değerlendirmede, böylesine üzücü olayın kimseye zarar gelmeden atlatılmış olmasının en büyük teselli kaynağı olduğu belirtildi. Özellikle Karşıyakalılar için simgesel bir anlam taşıyan Yasemin Kafe’nin en kısa sürede yeniden hizmete girmesi için çalışmaların başlatılacağı dile getirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 7 Muhteşem 4 Haha 2 İnanılmaz 2 Üzgün 28 Kızgın 1
Önceki Haber Koronavirüs nedeniyle faaliyette bulunamayan işletmelerin ilan ve reklam vergileri iade edilecek
Sonraki Haber Karşıyaka'da forma rekabeti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Hülya Ak Hülya Ak 30.09.2020

Geçmiş olsun!Yeniden yapılacaksa 2 katlı yapılsa,eskiden olduğu gibi deniz manzaramız olur!Çok da sevilen yer olduğu için zaten oturacak yer de bulamıyorduk,hiç değilse genişletilmiş olur,Kolay gelsin!Bir de elemanları Güler yüzlü insanlardan seçerseniz sevinirim..İyi çalışmalar..

Cansu Cansu 30.09.2020

Üzücü olmuş, elemanları da gayet tatlıydı. Güleryüzlü olmak zorunda da değil hiçbir çalışan o kadar yoğunlukta, işlerini iyi yapmaları yeter. Güler yüzlü olmak gibi bir şart saçmalık, insan yoruluyor çalışırken ve herkes iş dışında bir sürü problem yaşıyor. Güler yüz arayanlar ve bunu şart koşan işverenler eşe dosta sohbete, çay içmeye gitsin. https://indyturk.com/node/22241/sağlik/iş-yerinde-müşterilere-gülümsemeye-zorlanan-çalışanlar-daha-çok-alkol-alıyor bunu da okuyun lütfen.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?