ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Belediyesi'ne destek verecek

İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Belediyesi'ne destek verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir, Karşıyaka Belediyesi'ne destek verecek

Karşıyaka Belediyesi'nde yaşanan mali krizi çözmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bir destek daha gelecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gelecek meclisinde gündem maddesine yapımı devam eden Zübeyde Hanım Taziye Evi ve Kütüphanesi'nin ihale bedelinin yarısını ödenmesi getirilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi daha önce de Karşıyaka Belediyesi'nin TOKİ'den aldığı araziyi satın alması için meclisten oy birliği ile karar almıştı.

İlgili gündem maddesi şöyle:
"Karşıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesinde yapılacak olan KDV hariç 15.365.000,00-TL ihale bedelli "Zübeyde Hanım Mahallesi Taziye Evi ve Kütüphane Yapılması İşi"nin Belediyemizle birlikte ortak proje kapsamında yapılmasını talep edildiğinden; söz konusu tesisin yapımı için Karşıyaka Belediyesi inşaatın tamamlanması ile ilgili olarak yapmış olduğu 4 (dört) adet hakedişte toplam tahakkuka bağlanan 18.074.157,86-TL'nin 9.463.186,05-TL'sini ödemiş olup; Belediyemizce dördüncü hakedişte tahakkuka bağlanan 9.475.181,66-TL'nin ödenmeyen 8.610.971,81-TL'lik kısmının ödenmesi ve sonraki düzenlenecek hakedişlerde ödenmek üzere 15.365.000,00+Keşif Artışı+Fiyat Farkı+KDV bedelinin (8.610.971,81 TL'lik ödenecek tutar dahil) toplamının %50'sine karşılık gelecek tutara yönelik yapılacak yardımın önerge ekindeki protokol kapsamında değerlendirilerek karşılanması hususunun görüşülmesi. (Yapı İşleri Dai.Bşk.E.1982279)"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yabancılarını değiştirecek
Sonraki Haber Başkan Ünsal çevre için çocuklarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?