ANA SAYFA > GÜNDEM > İZBAN'A YILDIRIM DÜŞTÜ... SEFERLER İPTAL...

İZBAN'A YILDIRIM DÜŞTÜ... SEFERLER İPTAL...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'A YILDIRIM DÜŞTÜ... SEFERLER İPTAL...

Alsancak Garı'nın yanındaki Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında yıldırım düştü.

Bomba gibi patlama sesinin yayıldığı bölgede panik yaşandı. İZBAN hattındaki trenleri gözleyen merkez ve sinyalizasyon sistemi devredışı kaldı. Trenler oldukları yerde durdu. Birsüre sonra telsiz bağlantısıyla yolda kalan trenler en yakın istasyona kadar giderek, yolcularını indirdi ve beklemeye başladı.

Alsancak Garı'nın yanındaki Devlet Demir Yolları 3. Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi. Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınan Atlas'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Yağmur ve İZBAN seferlerinin de durması nedeniyle İzmir'de şehiriçi trafik kilitlendi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber TÜRKİYE GÜZELİ BERGAMA'DA BAŞKANI ZİYARET ETTİ...
Sonraki Haber ARDA TURAN İZMİR YOLUNDA RADARA YAKALANDI, CEZA YEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?