ANA SAYFA > GÜNDEM > İsmail Çiftçioğlu: Yüzler gülecek...

İsmail Çiftçioğlu: Yüzler gülecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Çiftçioğlu: Yüzler gülecek...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmaları için hız kesmiyor. Sabahtan akşama kadar çarşı pazar dolaşan İsmail Çiftçioğlu "Karşıyaka'da bundan böyle yüzlerin gülmesini istiyoruz. Bizimle birlikte Karşıyaka'da gülen yüzler çoğalacak" dedi.

Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'da yaşam şartlarının değişmesi gerektiğini ve kendisiyle birlikte de bunun gerçekleşeceğini ifade ederek, "Ziyaretlerimizde asık suratların bizleri dinledikçe güldüğünü görmek gerçekten mutlu ediyor. İnanıyor ve iddia ediyorum ki, bizimle birlikte Karşıyakalıların yüzleri görecek. Bunu hizmetlerimizle, onlara olan diyaloglarımız ve sorunların üstesinden gelerek başaracağız. Bu konuda hiç bir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Bizimle birlikte yüzler gülecek" dedi. 
"Daha mutlu bir Karşıyaka için bunu başarmamız gerekecek ve başaracapğız" diye sözlerine devam eden İsmail Çiftçioğlu, Karşıyakalıların herşeyin üstesinden gelebileceğini ve ezberleri de bozarak kendisini Belediye Başkanı yaparak Karşıyaka halkını mutlu olmasını sağlayacağını da belirtti.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor turu 3. maça taşıdı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Avrupa'ya veda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?