ANA SAYFA > GÜNDEM > İsmail Çiftçioğlu Örnekköy'ü dolaştı

İsmail Çiftçioğlu Örnekköy'ü dolaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Çiftçioğlu Örnekköy'ü dolaştı

Saha çalışmalarını devam ettiren Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Örnekköy'ü dolaştı ve halkla bütünleşti. Mahalle muhtarı Avni Demir'i ve Eskişehirliler Aksev Vakfı Kültür Derneği ziyaret etti.

Çalışmalarını hız kesmeden devam ettireceklerini ve Karşıyaka'da gezmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayacaklarını, tüm hem şehrilerinin dertlerini dinleyerek önerilerini alacağını belirten İsmail Çiftçioğlu, "Yaşadığımız şehirde  herkesin, her kesimin mutlu olmasını istiyoruz. Bu amaçla da seçim öncesi çalışmalarımızı hızlandırdık. Hizmet aşkı bizde bitmez. Bu bir sevdadır. Bu nedenle de hep birlikte kazanmak ve şehrimizi birlikte yönetmek istiyoruz" dedi.
Örnekköy'de her yaş grubundan vatandaşlardan gördüğü ilginin kendilerini mutlu ettiğini, umutlandırdığını da sözlerine ekleyen İsmail Çiftçioğlu, son dakikaya kadar çalışacaklarını ve yapacakları hizmetleri anlatacaklarını da belirtti. 
Örnekköy Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Karşıyaka Muhtarlar Drneği Başkanı AVni Demir'İ de ziyaret eden İsmail Çiftçioğlu Örnekköy ile ilgili sorunları dinledi. 
İsmail Çiftçioğlu "Karşıyaka'mızın her köşesinin, her sokağının, her mahallesinin kalkınması, gelişmesi ve huzuru için el ele, gönül gönüle çalışmalarımız devam ediyor. Örnekköy Mahallesi Muhtarı ve değerli Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Yüksel ile görüştük ve Eskişehirliler Aksev Vakfı Kültür Derneği'ni ziyaret ettik.Nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ünsal, babasıyla KSK'yi ziyaret etti
Sonraki Haber DP'nin İzmir Büyükşehir adayı Karşıyakalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?