ANA SAYFA > GÜNDEM > İsmail Çiftçioğlu: Muhtarlarımız en büyük desteğimiz

İsmail Çiftçioğlu: Muhtarlarımız en büyük desteğimiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Çiftçioğlu: Muhtarlarımız en büyük desteğimiz

İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını Karşıyaka'nın dört bir yanında sürdürürken mahalle muhtarlarının "Olmazsa olmazları" olacağını ve en büyük yardımı kendilerinden alacaklarını söyledi.

Muhtarların belediye başkanlarının en büyük destekçisi ve yardımcısı olması gerektiğini ifade eden Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, muhtar ziyaretlerine Alaybey ve Tuna Mahallesi muhtarlarıyla başladı. "Başkanların sağ kolu olması gereken muhtarlarımıza inşallah seçilirsek büyük destek vereceğiz ve onlarla el ele kol kola omuz omuza çalışacağız" dedi. Mahalle sorun ve dertlerinin en iyi mahalle muhtarlarının bildiğini ve kendilerine en ivedi şekilde yetiştirecek kişiler olduğunu belirten İsmail Çiftçioğlu, "mahalle sorunlarını halkın seçtiği ve hizmet beklediği muhtarlarımızdan alacağız. Onlarla birlikte bu sorunları çözeceğiz" dedi.
Alaybey Mahalle Muhtarı Servin Akkuş ve Tuna Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koçoğlu'nu peş peşe ziyaret eden İsmail Çiftçioğlu "Alaybey mahallesi muhtarımız Servin Akkuş ve Tuna mahallesi muhtarı Hüseyin Koçoğlu’nu ziyaret ettik. Mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını konuştuk. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" dedi. 
İsmail Çiftçioğlu'nun muhtar ziyaretlerinde yanında her zaman olduğu gibi Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse de yer aldı. 

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgür Özel'den Karşıyaka Belediyesi'ne ziyaret
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka final için sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?