ANA SAYFA > GÜNDEM > İftar sofrasında Karşıyaka’daki yönetici ve esnaf dayanışması

İftar sofrasında Karşıyaka’daki yönetici ve esnaf dayanışması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İftar sofrasında Karşıyaka’daki yönetici ve esnaf dayanışması

Karşıyaka’daki yöneticiler ile çarşı esnafı aynı sofrada iftar yaptı.

Mustafa Kemal Paşa camii avlusunda yapılan iftar programına Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, Kemalpaşa Camii Derneği Başkanı Kasım Üner, başkan yardımcısı Coşkun Zenginer, Hayırsever İş Adamı Osman Avcı ve çarşı esnafı katıldı. İftardan sonra Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler tarafından dua okundu. İlçe yöneticileri ile esnaf sohbet etti.

“Güzel bir birlik ve beraberlik sofrası”
İftarı düzenleyen Karşıyaka Mustafa Kemalpaşa Camiini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kasım Üner, her Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri birlikte iftarda buluşmayı sürdüreceklerini belirterek şunları söyledi.  Allah’a şükür bu ramazanda da bir araya geldik. Karşıyaka’daki yöneticilerimiz ve esnafımızın dayanışma sofrasında buluştuk. Bu güzel birlik ve beraberlik sofrasında bulunan başta Karşıyaka Kaymakamımız Sayın Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ali Rıza San, Müftümüz Sayın İsa Gürler ile katılım sağlayan tüm yönetici ve esnaflarımıza teşekkür ederiz.  Çarşı esnafının birlik ve beraberliği bir daha gösterdik. İftar yemeğine katkı koyan esnaflarımıza, bizle birlikte olan dostlarımıza teşekkür ederiz. Yüce Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TİP'li Güler: İşçi haklarını savunmak için aday oldum
Sonraki Haber Müftü Gürler, Muharip Gazileri ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?