ANA SAYFA > GÜNDEM > İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil Karşıyaka'da denetimde bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil Karşıyaka'da denetimde bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil Karşıyaka'da denetimde bulundu

İzmir'de korona virüse karşı aşamalı normalleşme sürecinde dinamik denetimlere katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Karşıyaka'da bulunan bir alışveriş merkezinde denetimlerde bulundu.

Korona virüs ile mücadelede aşamalı normalleşme süreci 1 Mart itibariyle başlarken, bu kapsamda yapılan denetimler de “dinamik denetim modeli” ile sürdürülüyor. Denetimler gerçekleştirmek üzere İzmir'e gelen İçişleri Bakan yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, okul, çarşı ve hastane denetiminin ardından kentteki programına Karşıyaka ilçesindeki AVM denetimi ile devam etti. Denetimlerde İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da Bakan Yardımcısı Erdil'e eşlik etti.

Karşıyaka'da AVM'yi denetimler kapsamında ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, burada normalleşme doğrultusunda iş yerlerine müşteri kabul eden işletmecilerle ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Yardımcısı Erdil, vatandaşlara tedbirlere uymaları yönünde telkinde bulunan Erdil, korona virüs yoğunluğu haritasında İzmir'in bir an önce sarı renge dönmesi temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Bakan: Sanatoryumu verin Büyükşehir’e burayı da ayağa kaldırsın
Sonraki Haber BAYSEM'de öğretmenler öğrencileri hijyen paketiyle karşıladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Mert Açıkel Mert Açıkel 04.03.2021

Atık pil kutusu yok bulunduğu avm'de. Hilltown AVM'de. :-) Onu da denetlesin.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?