ANA SAYFA > GÜNDEM > Hafızoğlu, Özlale ile kan verdi…

Hafızoğlu, Özlale ile kan verdi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hafızoğlu, Özlale ile kan verdi…

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Bilgisayar Mühendisi Yetkin Hafızoğlu, İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile birlikte Karşıyaka Kan Aracında kan bağışında bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka’nın Büyükçekmece basketbol maçını izledikten sonra Karşıyaka Çarşıda bulunan Türk Kızılay Kan Aracına giderek burada kan veren Yetkin Hafızoğlu ve Ümit Özlale’ye teşekkür eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Azalan kan stoklarına destek amaçlı Karşıyaka Çarşımızda bulunan kan bağış aracımıza gelerek  bağış yapan Prof. Dr. sayın.Ümit Özlale, sayın Yetkin Hafızoğlu ve ekibine teşekkür ederiz dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu: Gösterilen ilgiye teşekkür ederim
Sonraki Haber Sarıca: Eksik olmamıza rağmen takım gibi davrandık ve kazandık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?