ANA SAYFA > GÜNDEM > Hafızoğlu kadın seçmenlerden oy istedi

Hafızoğlu kadın seçmenlerden oy istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hafızoğlu kadın seçmenlerden oy istedi

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, kadınlarımızın sadece 8 Mart'aki Dünya Kadınlar Gününde değil her gün aynı şekilde kutlanması gerektiğini vurguladı ve "Kadınlarımız başımızın tacıdır" dedi.

Karşıyaka'da her biri kendi alanında güçlü, yetenekli ve değerli olan kadınların dünyayı daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanabilir kıldığını ifade ederek, seçildiğimiz takdirde Karşıyaka'yı kadın gücüyle yöneteceklerini ve her an fikir alış verişinde bulunacaklarını söyledi.
Kadınların oyuna ihtiyaçları olduğunu ve Karşıyakalı kadınların elinin değdiği her yerde gül açtığını da sözlerine ekleyen Yetkin Hafızoğlu,  "kadınlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Kendilerine programımızı anlattığımızda dinlemeleri ve bize fikirler sunmaları da harika. Onları da hep not ediyoruz" dedi.
Esnaf gezileri sırasında kadınları gördükçe daha da mutlu olduğunu ve Karşıyaka ekonomisi gibi Türk ekonomisine de büyük katkı sağladıklarını sözlerine ekleyen Hafızoğlu çalışmalarının çok iyi gittiğini ve Karşıyaka'da gerçek değişimi sağlayacaklarını da ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TİP Adayı Köseoğlu: Seçeneksiz değiliz
Sonraki Haber Karşıyaka 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?