ANA SAYFA > GÜNDEM > Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

Saha çalışmalarını ilk günkü hızıyla devam eden ve "31 Marta kadar yorulmak yok" diyen İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu bugün de esnaf gezilerini sürdürdü. Adeta esnaf ile bütünleşti. Vatandaşlarla da bire bir görüştü.

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu bugünkü turunda Girne caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafın dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinlerken, onlardan öneri alan ve tecrübelerini yansıtmalarını isteyen İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, çarşıda alış verişe gelen vatandaşlarla da konuşarak başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, "Bugün Girne esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızı İYİ Belediyecilikle mutlu edeceğiz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Güneş gibi aydınlık bir Karşıyaka için çalışmaya son güne kadar devam edeceğiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Dağ İzmir için bir fırsat''
Sonraki Haber Karşıyaka'da su verimliliği seferberliği başlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?