ANA SAYFA > GÜNDEM > Güzel Sanatlar Parkı meydan olacak

Güzel Sanatlar Parkı meydan olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güzel Sanatlar Parkı meydan olacak

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı’da Suat Taşer Tiyatrosu'nun yan tarafında yer alan Güzel Sanatlar Parkı'nı, meydan olarak düzenliyor. Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından projesi yapılan park, halkın daha kolay ve etkin kullanımına uygun bir hale getirilecek. 90 gün içerisinde tamamlanması planlanan projenin, ilçedeki meydan eksikliğini de gidermesi hedefleniyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Özellikle Covid-19 pandemisiyle beraber vatandaşın açık havaya ve alanlara olan ihtiyacı arttı. Biz de projemizi pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak hazırladık. Amacımız, böyle geniş ve merkezi bir alanı, halkın daha çok ve verimli şekilde kullanacağı bir hale getirmek. Meydanda halkımızın oturacağı alanları da sosyal mesafe kurallarına göre ayarlamaya çalıştık. Bir aksilik olmazsa düzenlemeyi üç ay içerisinde tamamlanmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Kentsel Tasarım Müdürlüğü yetkilileri de tören, kutlama gibi faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği, performans alanı olarak da kullanılabilecek meydanın, sonrasında açık hava sineması, dans gösteri merkezi ve etkinlik alanları da eklenerek zenginleştirilebileceği ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Büyük ve üstün insanın yükselmesi yukarıya doğrudur
Sonraki Haber Gerçekler kapıyı çalınca

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?