ANA SAYFA > GÜNDEM > Güvenlik görevlisini öldüren tutuklandı!

Güvenlik görevlisini öldüren tutuklandı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güvenlik görevlisini öldüren tutuklandı!

Bostanlı’da, oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmesi ve küfür ettikleri gerekçesiyle ünlü gece kulübüne (bar-kafe-restoran) pompalı tüfekle ateş açarak, güvenlik görevlisi 31 yaşındaki N.K’yi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan 36 yaşındaki R.A tutuklandı.

Olay, geçen perşembe gecesi, Bostanlı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi'ndeki kafe restoran olan işletmenin önünde meydana gelmişti. R.A, oğlunun önünde çiçek satmasına izin verilmediği ve küfür edildiği iddia edilen işletmenin önüne geldi. Şahıs, otomobilindeki pompalı tüfeğini alıp, işletmeye doğru ateş açtı. Mekanın güvenlik görevlisi N.K baş ve göğsüne isabet eden saçmalarla öldü. Müşteriler 39 yaşındaki M.Sı sırtından, 25 yaşındaki S.S de gözünden yaralandı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilen yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından kaçan R.A, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, park meselesi yüzünden tartıştığı mekan çalışanlarının kendisini tartakladığını ve çiçek satan çocuğuna küfür ettiğini öne sürdüğü öğrenilen R.A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, 5 sayı farkla kaybetti
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor tur atladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?