ANA SAYFA > GÜNDEM > Güçlendirilen okula KAR-İŞKAD’tan Atatürk köşesi

Güçlendirilen okula KAR-İŞKAD’tan Atatürk köşesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güçlendirilen okula KAR-İŞKAD’tan Atatürk köşesi

Karşıyaka Mürşide Altın Çubuk Ortaokulu depreme karşı güçlendirildi. Öğrenciler okullarında eğitim- öğretime başladı.2023’te başlayan depreme karşı güçlendirme çalışmaları sona eren Karşıyaka Mürşide Altın Çubuk Ortaokulu’nun eğitim-öğretime başlaması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Okulda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Okul Müdürü Üvez Kozak, Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fidangül Sürekli, Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) Başkanı Nil Güneri, KAR-İŞKAD üyeleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Okul Müdürü Üvez Kozak, okulun depreme karşı güçlendirilmesi ile öğrencilere daha güvenli bir ortam sağlayanlara teşekkür etti. 

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri’ye plaket verildi
400’den fazla öğrencinin eğitim-öğretime gördüğü okulda KAR-İŞKAD tarafından Atatürk Köşesi yapıldı. Atatürk Köşesinin yapılmasından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu KAR-İŞKAD’ da teşekkür etti, Başkan Nil Güneri’ye bir plaket verdi.
Törenin sonunda lokma döküldü, törene katılanlara ve öğrencilere dağıtıldı.

Karşıyaka Mürşide Altın Çubuk Ortaokulu güçlendirme çalışmaları nedeniyle geçen yıl eğitim öğretim yılının ikinci döneminde şair Eşref İlkokulu’nda, bu yıl ilk dönemi ise Behçet Uz Lisesinde eğitim öğretime devam etmişti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay’dan Bayraklı Şehir Hastanesi'ne monoray
Sonraki Haber Karşıyaka'da site sakinleri isyanda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?