ANA SAYFA > GÜNDEM > GOLD, gençlere yaz programını açıkladı

GOLD, gençlere yaz programını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GOLD, gençlere yaz programını açıkladı

GOLD (Geleceğin Ol Derneği) ilk, orta ve lise öğrencileriyle bir toplantı yaparak onlara yaz programı anlatıldı.

Öğrencileri velileri ile birlikte GOLD Merkezine toplayan dernek başkanı Serdar Yavaşoğlu, "Öğrencilerimizi velilerimiz ile beraber topladık. Onlara yaz programlarımızı anlattık. Önerilerini aldık. Büyük bir aile olarak evlatlarımız için neler yapabileceklerimizi konuştuk" dedi. 
Serdar Yavaşoğlu, yaptığı konuşmasını şöyle aktardı:
"Şu anda Satranç, Basketbol ve Voleybol derslerimizin başladığını, yakında resim kurslarına da başlayacağımızı anlattık. Öğrencilerimizle sinema, tiyatro, denize, hayvanat bahçesine ve pikniğe gideceğimizin bilgisini verdik. İngilizce veya Almanca kurslarına, isteyenlerinde her ikisine katılabileceğini ve zorunlu olduğunu ifade ettik. Derslerinde başarısız öğrencilerimizin kursa devam etmeyeceğimizin bilgisi verildi. 
Annelere evlerinde para kazanabilecekleri işleri planladığımız anlattık.  Anıtkabir’e ve Çanakkale’ye gezi düzenleyeceğimizin bilgisini verdik. Her aileye ve öğrenciye birer dosya açtığımızı, kendilerinden sorumlu gönüllü üyelerimizle sürekli irtibat halinde olmalarını istedik. Öğrencilerimizin çoğunluğunun taktir ve teşekkür aldığını ve başarıların devamlı olması dileğiyle kendilerine teşekkür edip, her zaman yanlarında olacağımızı söyledik ve iyi bir yaz dönemi geçirmeleri temennisi ile toplantımızı sonlandırdık."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa Sanat Günleri başlıyor
Sonraki Haber Örnekköy Kadın Buluşması gerçekleştirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?