ANA SAYFA > GÜNDEM > Genç muhtar adayından örnek davranış

Genç muhtar adayından örnek davranış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç muhtar adayından örnek davranış

Karşıyaka Bahriye Üçok Mahallesi muhtar adayı Emre Arslan okulun önünde mahalleliye lokma döktü, çocuklara kitap dağıttı.

Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümü mezunu 37 yaşındaki muhtar adayı Arslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için lokma döktü, okuldan çıkan 1. Ve 2. Sınıf öğrencilerine yönelik 300 kitap dağıttı.
Karşıyaka Bahriye Üçok Mahallesi muhtar adayı Emre Arslan geçen seçimde az bir farkla seçimi kaybettiğini bu seçimde kazanmak için çalıştığını belirterek, yaşadığım mahalleye hizmet ederek vefa borcumu da ödeyeceğim dedi.
Beş yıl projeler üzerinde çalışmış
Arslan sözlerini şöyle sürdürdü bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için lokma dökerken öğrencileri de sevindirmek istedi. 750 kişilik lokma döktürerek mahalleliye dağıttık. 1 ve 2. Sınıf öğrencilerine yönelik 300 kitap dağıtarak çocukları sevindirmek istedik. Geçen seçimden bu yana beş yıllık süreçte muhtar seçildiğimde yapacaklarımı projelendirdim. Bu projeleri yaşama geçirmek için gençliğin verdiği enerji ile başaracağım.” 
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor futbolda lige hazır
Sonraki Haber Çiftçioğlu’ndan STK’lere yeni yerleşke müjdesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?