ANA SAYFA > GÜNDEM > Eski Başkan Akpınar'dan sitem...

Eski Başkan Akpınar'dan sitem...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eski Başkan Akpınar'dan sitem...

Karşıyaka Belediye eski başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, dün yapılan CHP İzmir Aday Tanıtım toplantısına çağrılmadığını söylerken sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Akpınar'ın açıklaması şöyle: "Yaşamının tamamı CHP içerisinde geçmiş ve hiçbir zaman başka arayış içerisinde olmamış, 12 Eylül faşist darbesiyle partisinin kapatılıp uğruna işgenceler gördüğü ailesinin başını dik tutmuş, 9 Eylül 1992 yılında partisinin tekrar açıldığında kapısından içeri girmiş, gençlik kollarında başlayıp her kademesinde görev yapmış, 1999 seçimlerinde parti baraj altında kaldığında gözyaşları dökmüş, sabaha kadar partinin ışıklarını kapatmamış, ertesi gün yeniden ayağa kalkması için mücadeleye devam etmiş, siyasi yaşamında onurla yaptığı Karşıyaka belediye başkanlığıyla ülkenin yaşadığı en zor döneminde halka hizmet etmiş, farklılığını ortaya çıkarmış, yaptığı hizmetlerden halkın faydalanmasının gururuna erişmiş biri olarak partimiz tarafından yine unutulduk! Bugün Karşıyaka ‘da ismi “arena”yken MUSTAFA KEMAL ATATÜRK spor salonu olarak büyük bir gururla değiştirdiğim spor salonunda aday tanıtım törenini TV’den izledim. Oraya da davet edilmeyi yine unutulduk! Elbette benim bilmediğim onların bildiği bir şey vardır! Zamanında öğretmeye çalıştığımız, öğrenemediğiniz “Partili duruşunuzu” tebrik ederim!… Hayatında hiç bir zaman vefasızlık yapmayan, partimize emek verenleri onurlandıran, onların isimlerini yaşatan biri olarak VEFA’nızı! hiçbir zaman unutmayacağım!!!"

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 7 İsim CHP Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığından çekildi
Sonraki Haber Başkan Soyer’den demokrasi vurgusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?