ANA SAYFA > GÜNDEM > EMŞAV'da beklenen atama gerçekleşti

EMŞAV'da beklenen atama gerçekleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EMŞAV'da beklenen atama gerçekleşti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) İzmir İl Başkanı izmir siyasetinin tanınan ve sevilen ismi Ahmet Uğur Baran oldu.

Geçmiş dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi siyasetçi Ahmet Uğur Baran Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) İzmir İl Başkanı olarak atandı.

2018 yılından beri EMŞAV'ın çeşitli kademelerinde görev yapan Baran, atama sonrası yaptığı açıklamada EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz başta olmak üzere vakfın tüm üst yönetim ve kurullarına teşekkür ederken " Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nda gururla yaptığım hizmetlere artık İzmir İl Başkanı olarak devam edeceğim. Vakıf kültürü ve temsiliyetinin bilinciyle bundan sonra da çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU’dan Bergama’nın 5 mahallesinde altyapı yatırımı
Sonraki Haber My Life Skill projesi ile çocuklar yaşama hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?