ANA SAYFA > GÜNDEM > Dur ihtarına uymayan motosikletli polisten kaçtı...

Dur ihtarına uymayan motosikletli polisten kaçtı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dur ihtarına uymayan motosikletli polisten kaçtı...

Polisin 'dur' ihtarına uymayıp, yaklaşık yarım saat boyunca kaçan motosiklet sürücüsü Y.S. (20), kovalamaca sırasında virajı alamayarak, refüje çarptı. Kazada, motosikletli ve arkasında oturan kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında, Onur Mahallesi 7371/3 Sokak'ta meydana geldi. Karşıyaka ilçesinde polis ekipleri, iddiaya göre, şüpheli gördükleri motosikletliyi durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü Y.S., arkasında oturan E.T. (30) ile kaçmaya başladı. İzmir çevre yolunu kullanan motosikletli, Karşıyaka ve Bayraklı ilçesi arasında gidip, gelerek, polisin takibini sonlandırmaya çalıştı. Polis ile motosikletli arasındaki kovalamaca yaklaşık yarım saat boyunca sürdü. Polis ekipleri, kovalamacayı sürdürürken motosikletli, İzmir çevre yolu çıkışında virajı alamayarak, refüje çarptı. Motosikletten yola savrulan Y.S. ve E.T. yaralanırken, polis de durumu sağlık ekibine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılara müdahale etti. 2 yaralı, daha sonra ambulanslar ile Çiğli Bölge Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavisi sürerken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da TOKİ'nin satışına mumlu protesto
Sonraki Haber Resimli Tınılar Karşıyaka’da yankılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?