ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Bülent Zeren anıldı

Dr. Bülent Zeren anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Bülent Zeren anıldı

Karşıyaka'nın tanınmış simalarından, Karşıyaka Spor Kulübü'nün efsanesi Doktoru Bülent Zeren'i ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Mezarı başında anılan Dr. Bülent Zeren için kurucusu olduğu ve büyük çoğunluğunu da kendi imkanlarıyla topladığı Karşıyaka Spor Kulübü tarihini belgeleyen eserlerin bulunduğu Karşıyaka Spor Kulübü Müzesinde anıldı. 
Karşıyaka Spor Kulübü'nün organize ettiği törene Dr. Bülent Zeren'in oğlu Can Zeren, Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Azat Yeşil, Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Atakan Karakaplan, eski başkanlar, eski yöneticiler, STK temsilcileri ve spor dünyasının ünlü isimleri ile dostları katıldı. Çeşitli anılar paylaşıldı.
Bir diğer anma da Karşıyaka Belediyesi tarafından Çatı Bostanlı'da düzenlendi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trafik kazasında yaşamını yitiren Özgür öğretmen okulunda anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da arabanın çarptığı kardeşlerden biri hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?