ANA SAYFA > GÜNDEM > Depremzede çocuklar İSKEM’in animasyonu ile moral buldu

Depremzede çocuklar İSKEM’in animasyonu ile moral buldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremzede çocuklar İSKEM’in animasyonu ile moral buldu

İzmir Sanat Kültür Eğitim Melekleri Derneği (İSKEM), Foça askeri kampında kalan depremden etkilenen çocuklara animasyon gösterileri düzenledi.

İzmir Sanat Kültür Eğitim Melekleri Derneği (İSKEM) tiyatro grubu, Foça askeri kampında, depremden etkilenen çocuklara, animasyon gösterileri yaptı. Mavişehir Rotary kulüp ve bağışçıların aldıkları oyuncaklar eğlenerek güzel vakit geçiren çocuklara dağıtıldı.
İSKEM Başkanı İsmail Erkan, İSKEM olarak İzmir’de çeşitli yerlere yerleştirilen depremzedelere yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi. “Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde dayanışma mağazası açtık. İSKEM ve gönüllülerimiz ile merkezde 25 gündür depremden etkilenen misafirlere, haftanın her günü, hizmet veriyoruz. Solistlerimiz, tiyatrocularımız, çalışanlarımız ve gönüllülerimiz ile gururla bu işi sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 600’den fazla depremzedeye dokunduk. Karşıyakalı STK ların, başarı hikâyelerinde, yer almaya devam ediyoruz.” 
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Ak Parti aday adayı Güneri destek ziyaretlerine başladı
Sonraki Haber Karşıyaka Suzan Divrik M.T.A. Lisesi Erasmus+ Akreditasyon Belgesi Sevincini Yaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?