ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Dağ İzmir için bir fırsat''

''Dağ İzmir için bir fırsat''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Dağ İzmir için bir fırsat''

Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hamza Dağ'ın İzmir için bir şans olduğunu belirtti.

Bir yerel televizyonda konuşan İsmail Çiftçioğlu bu konuda şöyle dedi: "Büyükşehir adayı noktasında hem Cumhur İttifakı hem de İzmir çok şanslı. Çünkü 13 yıldan bu yana İzmir’de aktif bir görevde olan, tüm ilçelerini, mahallelerini, semtini bilen bir Büyükşehir Adayımız var. Aynı zamanda da milletvekilliği ve genel başkan yardımcılığı döneminde de kentte birçok yatırımın gelmesi için çalışmış, emeği olan bir büyükşehir belediye başkan adayımız var. Bunun yanı sıra CHP’li Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere diğer belediyeler için de Ankara’da tıkanan, Ankara’dan onay alınması gereken birçok noktada da omuz vermiş, destek olmuş bir büyükşehir belediye başkan adayımız var. Sadece kente değil insanımıza da dokunmuş, herkeste de olumlu bir hava bırakan bir büyükşehir belediye başkan adayımız var. Dolayısıyla bu hem Cumhur İttifakı açısından hem de İzmir açısından çok anlamlı ve önemli. Hamza Dağ Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması İzmir ve Karşıyaka için de çok büyük bir fırsat. "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 1 yılda 6,6 milyon TL’lik temiz enerji üretti
Sonraki Haber Hafızoğlu Girne esnafıyla bütünleşti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?