ANA SAYFA > GÜNDEM > Coşkun Zenginer Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı oldu

Coşkun Zenginer Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Coşkun Zenginer Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı oldu

Karşıyaka Muhtarlar Derneği olağan kongresinde yapılan seçimde Başkanlığa Coşkun Zenginer getirildi.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Bahariye Muhtarı Fuat Pusat 31 Mart yerle seçimlerinde aday olmayınca Karşıyaka Muhtarlar Derneğinin olağan kongresi yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi Meclis salonunda divan başkanlığını Örnekköy Mahalle Muhtarı Avni Yüksel’in üstlendi kongrede tek liste ile seçime gidildi. Oy birliği ile kabul edilen listede görev alanlar şunlar;
Karşıyaka Donanmacı Mahalle Muhtarı Coşkun Zenginer Başkan, Avni Yüksel 2. Başkan olurken sekreterliğe Hanımşah Han, Muhasip Üyeliğe Ali Çağdaş Baray getirildi. Mine Kavaklı, Ferhat Serçekuş ve Serdar Çoban yönetim kurulu, Ali Cansız, İsmail Alp Soydam, Uğur Babat, Destan Bilgin ve Özlem Ümmetoğlu denetim kurulu üyeliklerine getirildi.

Muhtarlar yetkisiz yetkili
Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanlığı 25 yıldır da Bahariye Mahalle muhtarlığı yapan Fuat Pusat kongrede yaptığı konuşmada   muhtarlığın bir okulu olmadığı gibi öğretmeni de olmadığını belirterek yeni muhtarlara da tavsiyelerde bulundu. Her konuda kendinizi yetiştirmek zorundasınız, muhtarlıklar sorun yaratma yeri değil çözüm üretme yerleridir, Muhtarlık sevgi işidir, gönül işidir, Ürettiğiniz her belgede, bastığınız mühür ve imzadan siz sorumlusunuz. Muhtarların her konuda sorumluluğu çok, yaptırım gücü hiç yoktur. Yetkisiz yetkilidirler.

Kurumlarımızla birlikte çözümler üreteceğiz
2. Başkanlıktan başkanlığa seçilen Coşkun Zenginer’de yaptığı konuşmada şunları söyledi. "Tüm mahalle muhtarlarımızla diyaloğ içerisinde olacağız. Mahallelerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın memnuniyeti için gerekli girişim ve çözüm odağı olmaya çalışacağız. Hizmet açışından gerekli kurumlarımızla birlikte çözümler üreteceğiz" dedi.     



Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay Soma’da maden şehitlerinin aileleriyle buluştu
Sonraki Haber Cumhuriyet İlkokulu 100. Yılını kitaplaştırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?