ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu’ndan ziyaretlere devam…

Çiftçioğlu’ndan ziyaretlere devam…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu’ndan ziyaretlere devam…

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını başladığı günün heyecanı ve hızıyla devam ediyor.Dünya Genç Girişimciler Yatırım ve Kalkındırma Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka Şubesi ve önceki dönem Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adauı Ayda Maç’ı ziyaret eden İsmail Çiftçioğlu destek sözleri almasıyla son derece mutlu olduğunu ifade etti.

İsmail Çiftçioğlu gittiği yerlerde gördüğü ilgiden son derece onur duyduğunu ve kendisinin çalışma şevkini arttırdığını belirterek şöyle dedi:“Genç bir belediye başkanı adayı olarak; gençlere yakın durmanın, girişimciliğe uzanan elleri tutmanın, yola çıkana vyarenlik etmenin önemine derinden inanıyorum. Çıktığımız bu yolda ille de gelişim ille de gençler diyeceğiz! Dünya Genç Girişimciler Yatırım ve Kalkındırma Derneği Başkanı İlker Kara ve değerli ekibiyle buluştuk. Sohbet ettik, fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerine teşekkür ediyorum.”

EMEKLİ ASTSUBAYLARLA BULUŞMA
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Karşıyaka şubesini ziyaretinde, dernek başkanı ve yöneticilerinin yanı sıra, emekli astsubaylarla bir araya gelen İsmail Çiftçioğlu, “Onlar ihtiyaçlarını ve beklentilerini paylaştı, biz ise çözümlere dair niyetimizi ve projelerimizi dile getirdik. Devletimizin temel taşı, vatanımızın emektarı ve ordumuzun belkemiği emekli astsubaylarımızla bir araya gelmekten şeref duydum. Değerli emekli astsubaylarımıza bizleri ağırladıkları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AYDA MAÇ’I ZİYARET
İsmail Çiftçioğlu önceki dönem Ak Parti’nin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Saliha Ayda Maç’ı ziyaret etti. Ayda Maç ile geçmiş seçim dönemi ve çalışmaları hakkında bilgi alan İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyaka’mızın dünden bugüne ihtiyaçlarını ve projelerimizi konuştuk. Kendisine paylaşımları ve desteği için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

BİRLEŞİK BALKAN GÖÇMENLERİ DERNEĞİ
İsmail Çiftçioğlu, bir ziyaretini de Birleşik Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne yaptı. Çiftçioğlu, "Belediye ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinin önemine değindik. Tarihiyle, kültürüyle ve sanatıyla önde gelen kentlerimizden biri olan Karşıyaka’mızı beraber yöneteceğiz. Biz birlikte güzeliz. Dernek Başkanı Sayın İlkay Şendorman’a ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Bakırçay Üniversitesi TMA4ALL Erasmus Spor Projesi'ne ev sahipliği yaptı
Sonraki Haber Ünsal: Yönetmeyi iyi bilirim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?