ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu’na iş kadınlarından destek

Çiftçioğlu’na iş kadınlarından destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu’na iş kadınlarından destek

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ziyaretinden oldukça memnun ayrılan Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyakalı iş kadınlarımızın desteği bize büyük moral verdi” dedi.

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güner, yönetim kurulu üyeleri ve üye çok sayıdaki iş kadınıyla dernek binasında bir araya gelen, projelerini anlatan Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu kendisine gösterilen ilgi nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek şöyle dedi.
“Karşıyaka’nın iş kadınları ile bir araya geldik. Kadınlarımızın estetik bakış açısı ve liderlik vasıfları iş dünyasını ileriye taşımaya devam edecektir. Her biri mesleğinde kendini geliştirmiş, iş hayatında başarılı olmuş ve başkalarına ekmek kapısı açabilmiş değerli iş kadınlarıyla bir arada olmaktan gurur duydum. Onların ekonomiye katkıları gerçekten alkışlanacak gibi. Sosyal sorumluluk projelerini de göz ardı etmemek gerekiyor. Karşıyaka’mızda bu ve bunun gibi STK’lar ile inşallah 1 Nisandan sonra birlikte bu güzel kentimizi yöneteceğiz.” 
İsmail Çiftçioğlu'na bu ziyaretinde Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ile AK Parti Karşıyaka Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Ümran Erdoğan eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler, TYSD'nin kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı
Sonraki Haber Çiftçioğlu, Özel Yürekler’i sevindirdi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?